Rinos-Grafic.jpg

Grafic: met oog voor detail

Grafic is anders. Dat zie je direct. Grafic is een schoonloopmat met een effen, perfect gekozen achtergrondkleur en een subtiel grafisch patroon. Het patroon lijkt misschien van weinig belang, maar deze mat maakt een wereld van verschil in uw entreeruimte.
Wij doen geen enkele concessie aan de kwaliteit. Grafic voldoet dan ook aan de hoogste standaarden voor slijtvastheid (klasse 33), zandabsorptie (klasse 3) en vochtabsorptie. Bovendien hebben wij voor Grafic een nieuw, hoogwaardig basismateriaal ontwikkeld. Speciaal voor projecttoepassingen – en met een doeltreffendheid waar u van op aan kunt.

Grijs, maar niet saai

Het donkergrijze basismateriaal kan met een keuze uit vijf grafische patronen worden bedrukt. Het resultaat? Van dichtbij valt de aandacht op subtiele details, terwijl het gehele ontwerp van een afstand toch rustig oogt. Ondertussen blijft uw pand schoon en veilig.
Eindelijk is er een entreemat van projectkwaliteit met een grafisch ontwerp en uitstekende prestaties! Of het nu de entreeruimte van een openbaar gebouw, een restaurant, een winkel, een showroom of museum betreft. Niet te opvallend. En zeker niet saai!

Deel dit Project