De PBM markt is in beweging - TGP.jpg

De PBM markt is in beweging

Technische Groothandel Post denkt met u mee op het gebied van werkkleding en PBM’s. Was werkkleding een aantal jaren geleden niets meer dan een stofjas en waren werkschoenen jaren terug een blok aan uw been? Tegenwoordig is het onderscheid tussen werkkleding en vrijetijdskleding vrijwel weg en werkschoenen kun je zelfs aan naar een feestje. Kortom de markt is in beweging.

Ook op het gebied van beschermende materialen zoals mondkapjes, gehoorbescherming, valbeveiliging, handschoenen  en nog veel meer zien we dat de markt in beweging is. Door onze brede en gedetailleerde kennis kunnen we u voorzien van de juiste informatie en kunnen we u zo goed mogelijk adviseren. 

Veiligheid boven alles!

Steeds meer 'grote' bedrijven eisen dat werknemers en bezoekers voldoen aan de huidige veiligheidsvoorschriften. Deze veiligheidsvoorschriften worden voortdurend aangescherpt. Goede pbm's beschermen het lichaam en lichaamsdelen maximaal tegen gevaren op de werkplek.

Pbm's zijn er in vele soorten en maten zoals: gehoor-, gelaat-, en oogbescherming, valbeveiliging, werkkleding, en werkschoenen. Ook waarschuwingsborden en pictogrammen behoren tot de pbm’s. Wij adviseren u graag bij de aanschaf van uw PBM’s. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan.  

Deel dit Project