W54-221.jpg

Interieurbescherming

Onder de naam ‘Vanprotech’, levert de Visscher-Caravelle Groep sinds 2018 interieurbescherming voor bestelwagens. Deze bescherming bestaat uit vloer-, zijpanelen en wielkasten. Het gebruik van aluminium en spuitgegoten hoekstukken geven de auto een mooi uiterlijk.

Er zijn vijf verschillende materialen beschikbaar voor elke bedrijfswagen: MDF, populierenhout, bruin berkenhout, grijs berkenhout met antisliplaag en polypropeen (het meest duurzame).

Duurzaamheid

Binnen Visscher-Caravelle staat duurzaamheid centraal. Niet omdat het moet, maar omdat wij daar zelf in geloven. Wij willen een positieve bijdrage leveren aan het milieu, de mensen en hun leefomgeving. Binnen ons portfolio hebben wij 100% recyclebare producten en hebben wij voortdurend onze focus op het recyclen van afval. Wij willen het energieverbruik in onze productielocaties en kantoren en de logistieke uitstoot zo veel mogelijk minimaliseren. Deze voortdurende ontwikkeling wat betreft duurzaamheid, laten we toetsen en certificeren middels de ISO 14001-norm. Onze ecologische voetafdruk wordt jaarlijks in kaart gebracht middels de levenscyclusanalyse.
 

Deel dit Project