Technische Groothandel Post Genemuiden.jpg

Meedenkers in Techniek

Technische Groothandel Post hecht veel waarde aan goede en gedegen informatie. Wanneer u overweegt tot aanschaf van een nieuw boormachine, hogedrukreiniger of een ander stuk gereedschap, dan is het van groot belang dat u goede voorlichting krijgt. Wij willen u graag iets verkopen waar u ook echt iets aan heeft en geschikt is voor de werkzaamheden die u verricht. Niets meer en niets minder.

Onze medewerkers krijgen door het jaar heen diverse product trainingen over verschillende productgroepen. Op deze manier kunnen wij u niet alleen van de juiste informatie voorzien, maar we kunnen u hierdoor ook precies dat aanbieden wat perfect past bij uw werkzaamheden. Zodat u een wel overwogen keuze kunt maken.

We willen u alles verkopen wat u nodig heeft, maar niets wat u niet nodig heeft

Misschien ken je de verhalen wel. Op advies van een internet forum is er een bepaalde machine aangeschaft. Nadat deze machine besteld en binnen gekregen is via internet, blijkt de machine toch niet helemaal geschikt te zijn voor de werkzaamheden waarvoor hij bedoeld is. 

Dit soort verhalen zijn zeker geen uitzondering. Technische Groothandel Post kan u voor dit soort ervaringen behoeden. Door het jaar heen krijgen alle medewerkers diverse product trainingen over verschillende productgroepen. Hierdoor kunnen we u altijd het juiste artikel adviseren.

Technische Groothandel Post  |  Meedenkers in Techniek

Deel dit Project