Afbeelding project Bas Boer Noten.png

Digital partnership Bas Boer Noten

Basboernoten.nl is de webshop van de nieuwe generatie notenbranders van de familie Boer. Zij weten alles over noten. Bas Boer begon in 1974 met een kraam in noten en zuidvruchten op de markt. Vandaag de dag is dit bedrijf uitgegroeid tot toonaangevende speler in de notenmarkt, zowel online als offline.

Waar Bas Boer Noten jaren geleden is gestart met een webshop in noten en aanverwante producten, werd al snel duidelijk dat dit online kanaal grote potentie had en een drijvende kracht moest worden binnen de onderneming. Door de enorme groei die Bas Boer Noten meemaakte ontstonden er steeds uitdagende vraagstukken op het gebied van e-commerce. OKE Online is technisch partner voor het doorlopend optimaliseren en verbeteren van zowel de webshop als logistieke processen in het magazijn. 

Om voorop te blijven lopen in een groeiende markt met ambachtelijke producten wil je als familiebedrijf innoveren met de nieuwste technieken. Met OKE Online als digitale partner kan Bas Boer Noten de kwaliteit van zowel producten als service hoog houden en wordt er continue gebouwd aan de toekomst van het notenbedrijf.

Bekijk voor de volledige case:
https://okeonline.nl/cases/bas-boer-noten-digital-partnership

 

Deel dit Project