Van Essen Laren_2019_web_06.jpg

Exclusieve keuken in Laren

Wanneer alles klopt
Bekend met de hoogwaardige kwaliteit van Sub-Zero, Wolf en Opera, koos de professionele kok (opdrachtgever voor dit project) specifiek voor deze apparatuur van Alluance Group.

De keuken in deze moderne villa is uitgerust met de koelapparatuur en wijnbewaarkasten van Sub-Zero. Ook is er verschillende kookapparatuur van Wolf geplaatst, met onder andere de M-serie oven, combi-stoomoven, inductiekookplaten, warmhoudlade en een wok- en teppanyaki module.

François Hannes heeft ervoor gezorgd dat onze apparatuur samen met hoogwaardige en natuurlijke materialen de leefkeuken tot één grote eyecatcher maken. De vloer, die zich van de entree tot de keuken uitstrekt en daarmee voor verbinding in de woning zorgt, is van Europees eiken. Op het zeven meter lange werkblad is marmer toegepast, dat we ook zien in de plinten én pilaren die uit het werkblad rijzen. Deze twee elementen ogen niet alleen fraai, maar spelen tevens een constructieve rol. Zeer bijzonder is het irokohout dat het eiland en de fronten siert. De speciaal voor deze keuken in Italië gemaakte granieten plavuizen – toegepast op de vloer in het werkgedeelte van de keuken – zorgen voor verfijning in de imposante leefruimte, die is voorzien van een akoestisch plafond.

Deel dit Project