kantoor-ebacc-03.jpg

jaarrekening

De jaarrekening is de basis voor veel andere zaken. Denk hierbij aan financiële informatie voor uzelf maar ook uw huisbankier (financieringsvraagstukken), de belastingdienst (winstaangifte) en kamer van koophandel (deponering jaarcijfers).
Aan de hand van de financiële administratie, ongeacht of u werkt met een eigen boekhoudpakket of niet, kunnen wij de jaarrekening voor uw onderneming samenstellen. Jaarlijks bespreken wij met u de jaarrekening en adviseren wij u over uw bedrijfsvoering, geven praktische tips en fiscale adviezen. Bij de jaarrekening wordt in de meeste gevallen een samenstellingsverklaring afgegeven. Echter, desgewenst is ook een beoordelings- of (vrijwillige) controleverklaring mogelijk.

Online boekhouden

Bij ons kunt u online-boekhouden met diverse pakketten. Hiermee heeft u altijd en overal inzicht in uw financiële cijfers. Of u nu een startende onderneming heeft, of een grote onderneming met een complexe administratie, er is altijd een online oplossing voor u. Voor een vast bedrag per maand kunnen wij uw complete financiële administratie voeren. De gegevens worden dagelijks up-to-date gehouden. Daardoor heeft u altijd een actueel overzicht van, en inzicht in, uw financiële positie. Wij ontzorgen u, en u kunt zich richten op uw corebusiness.
Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.

Deel dit Project