Project - TPE.jpg

TPE

Weerbestendige matten zijn gemaakt van een Thermoplastische Elastomeer (TPE), welke wordt geproduceerd door middel van spuitgiettechniek in twee van Visscher-Caravelle’s dochterondernemingen, genaamd Vicim en VC Mexico. Deze matten zijn uitstekend geschikt voor zwaar gebruik in bijvoorbeeld terreinvoertuigen, wanneer ze voorzien zijn van glimmende hoekstukken of een mooi patroon, is het zelfs een goede keus voor high-end voertuigen. Naast TPE matten maakt Vicim ook spatlappen voor gebruik buiten de auto.

Visie

Bij Visscher-Caravelle streven wij naar zinvolle verbindingen met iedereen waar wij zaken mee doen. Wij willen bouwen aan goede relaties binnen ons team, met onze zakelijke partners en de samenlevingen waarin we werken. Door deze verbindingen is een natuurlijke groei zichtbaar binnen ons bedrijf. Het is ons streven een positieve impact te hebben binnen de automotive.

Wij doen dit als een toonaangevend bedrijf met oplossingen voor vloerbekleding in auto’s. Onze producten zijn ontworpen voor een beter leven aan boord. Dit betreft gezondheid, veiligheid, comfort, look en feel. Wij bieden de beste ervaringen voor de mensen aan boord.

Deel dit Project