Project afbeelding.jpg

Verwarmen 2025

'Verwarmen 2025' is een project dat Eurom een aantal jaar geleden is gestart. Begonnen uit grote passie voor onze producten, maar juist ook vanwege de sterke overtuiging dat elektrisch verwarmen de toekomst heeft. Milieu-overwegingen spelen steeds vaker een rol bij de aanschaf van elektrische producten. Omdat we beter willen omgaan met de aarde die we delen, maar óók omdat energiezuinige producten vriendelijker zijn voor onze portemonnee.

Eurom wil daarom grote stappen maken met elektrisch verwarmen: om tegemoet te komen in de vraag van de consument, maar ook om mensen te stimuleren voor de slimste optie te kiezen.

Elektrisch verwarmen = slim verwarmen
Het mooie aan elektrisch verwarmen is het brede scala aan mogelijkheden. Het 'smart' maken van je huis kan namelijk niet makkelijker. Zo worden al onze smart verwarmingen bediend met de Eurom Smart App, waarmee je de kachels per ruimte kunt instellen op een timer en ze zelfs kunt bedienen van buitenshuis.

Wij zetten hier natuurlijk vol op in. Zo zullen er in de toekomst meer mogelijkheden komen om de kachels nog slimmer te maken. Elektrisch verwarmen biedt zelfs nog meer keuze dan bij verwarmen op gas, zoals convectie, keramisch, of zelfs met heerlijke infrarood.

Deel dit Project